Να γιατί δεν θα δούμε και 3η σεζόν!

Δείτε και μόνοι σας τον λόγο που δεν προχωράει η σειρά :


Season One:
V (Series premiere) (11/3/09): 5.2 rating/14.30 million viewers
V (11/10/09): 3.8 rating/10.70 million viewers
V (11/17/09): 3.1 rating/9.26 million viewers
V (11/24/09): 3.1 rating/9.20 million viewers
**4 month hiatus**
V (3/30/10): 2.8 rating/7.03 million viewers
V (4/6/10): 2.4 rating/6.02 million viewers
V (4/13/10): 2.2 rating/5.61 million viewers
V (4/20/10): 2.2 rating/5.81 million viewers
V (4/27/10): 1.9 rating/4.87 million viewers
V (5/4/10): 2.1 rating/5.37 million viewers
V (5/11/10): 2.3 rating/5.69 million viewers
V (Season finale) (5/18/10): 2.1 rating/5.46 million viewers
Season Two:
V (Season premiere) (1/4/11): 2.1 rating/6.59 million viewers
V (1/11/11): 1.9 rating/5.77 million viewers
V (1/18/11): 2.0 rating/5.70 million viewers
**week off**
V (2/1/11): 1.7 rating/5.29 million viewers
V (2/8/11): 1.8 rating/5.40 million viewers
V (2/15/11): 1.9 rating/5.43 million viewers
V (2/22/11): 1.9 rating/5.14 million viewers
V (3/1/11): 1.8 rating/5.04 million viewers
V (3/8/11): 1.7 rating/4.94 million viewers
V (season/series? finale)(3/15/11): ??

18 σχόλια:

  1. Θα μπορουσαν να βαλουν επαναληψεις τους κυκλους αυτους, να τους κανουν πιο πολυ promotion για να κερδίσουν κοινο - θα εχει ηδη καλλιεργηθει η περιεργια σε αλλους που δεν το εχουν δει - και στη συνέχεια αν το αποτελεσμα ειναι καλο να προβληθει 3ος κυκλος! Δεν εχουν τιποτα να χασουν εκτος απο μια ωρα στο εβδομαδιαίο προγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι λόγω τηλεθέασης, μην γελιόσαστε. Ό,τι γράφουν τα media και όποια σελίδα σχετική μ'αυτά, το καταπίνετε αμάσητο. Πίστευα οτι ο κόσμος είχε αφυπνηστεί για το τι παίζει μ'αυτά, αλλά δε. Όπως είχε γραφτεί στο Wikipedia, ο 3ος κύκλος δεν έπαιξε ποτέ γιατί κάποιοι πολιτικοί πιστεύουν οτι η σειρά είναι μια αναφορά εμπνευσμένη απ'τις πολλές θεωρίες συνομοσίας σχετικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order)και πολύ άνθρωποι μπορεί να εππηρεαστούν και οτι το θεωρούν μιά πράξη κατά του Ομπάμα.

    Τώρα αναρωτηθείτε. 1) γιατί να το ακυρώσουν γι'αυτο? Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν απο αυτές τις ιστορίες/θεωρίες (ΚΙ ΑΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) όπως είπαν οι ίδιοι, οπότε φοβούνται κάτι...? Είναι αυτός λόγος να το ακυρώσουν? 2) Μήπως ο Ομπάμα και οι υπόλοιποι κρύβουν κάτι και γι'αυτό όλο και περισσότερες σειρές εμπνευσμένες απ'αυτές τις ιστορίες ακυρώνονται η μία πίσω απ'την άλλη?
    Χμμ. Ίσως και να μην είναι τελικά σενάρια φαντασίας αυτές οι σειρες και ίσως αποκαλύπτουν περισσότερα απ'οτι θα πρεπε να ξερει ο αποκοιμησμενος κοσμος.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης το κωλο STAR (που προφανώς ήξερε περί τίνος πρόκειται) θα μπορούσε να μη βάζει τέτοιες ημιτελείς σειρές, γιατί κάποιοι που μπαίνουν στη διαδικασία να τις παρακολουθήσουν "σπάζονται" όταν αυτές τελειώνουν απότομα. Το ίδιο έκανε και με τη σειρα "Τα χρονικά της Σάρα Κόνορς". Καλύτερα να βάζει επαναλήψεις γνωστών και ολοκληρωμένων σειρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά η σειρά σταμάτησε λόγω τηλεθέασης και όχι λόγω συνωμοσίας!!! (Μην ξεχνάτε ότι η σειρά είναι Remake). Και φυσικά διαφωνώ ότι το STAR ήξερε ότι η σειρά θα σταματήσει λόγω τηλεθέασης και επίσης διαφωνώ να βλέπω σε όλα τα Ελληνικά κανάλια επαναλήψεις. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Ας βλέπουμε ημιτελείς σειρές, είναι προτιμότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το invasion είχε μείνει στα μισά και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μια σειρά, επίσης με εξωγήινους... :) Δεν ξέρω κατά πόσο έχει δίκιο ο φίλος που μιλάει για συνωμοσίες αλλά παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα άποψη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος ελέγχει τα μηχανάκια της εκάστοτε AGB ή έχει χρήμα για να την εξαγοράσει ελέγχει και τι βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μπορούσαν να το "κλείσουν" με μία ταινία τουλάχιστον. Πάντως και οι δύο πιθανοί λόγοι που σταμάτησε (τηλεθέαση/συνωμοσία) θα μπορούσαν να ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. egw apla tha pw kati i sira den einai tixea opos egw den eimai tixea elinas den mporo na miliso kathara apla i sira leei poles alithies oxi apla kapoies alithies apla signomi pou to lew etsi xima i tenia einai gia na min po olh sxedon oli alithia apla me lathos sira....................... progmati ksiptiste..... den milaw tixea.................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 6:34 Όταν μάθεις να γράφεις και να μιλάς ελληνικά (εντελώς τυχαία είσαι....elinas xaxa) έλα να μας το ξαναπαίξεις....μη τυχαίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαλτε ρε τον 3ο κυκλο γαμω να εχουμε κατι να βλεπουμε. Εμ πως να εχει τηλεθεαση οταν το βαζουν 2και 3 η ωρα το βραδυ. Βγαλε ολες τις μαλακιες του κωλου αστυνομικα ολη τν ωρα και βαλε αυτο στις 9 η στις 11. Γαμω την πανακολα σας, εχουμε 15 αστυνομικες σειρες. Αντε αμαν!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΟ !!!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟ 3ο ΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ??ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. malon phre xabari h anna oti thn ekanan sirial edw sth gh thixtike kai milhse me to pentagwno kai to diekopsan dn e3ighte alliws!ama doume kokkino ourano kai vroxh mhn aporisoume . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re paidia esto na mas poun graptos thn perilipsi ths 3hs season gia na exoume kati sto mualo mas .. tzampa to blepame :P
    eginan toso anatreptika pragmata sto dekato epeisodio ts 2 season !:
    o hobs efige ,giati efige den kseroume ,o ryan pethane , o tzosoua sinilthe , o tailer pethane , tin lisa thn kratane aixmaloti , i kakia lisa mporei na ksegelasei thn 5h falaga , oloi koitan ton ourano :P malakies tora............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κοσμος το θεωρησε πολυ ψευτικο σεναριο για να ειναι αληθινο ενω πιστεψτε με ειναι αληθινο, αν οχι ολο το 90% ειναι. Απλα ο κοσμος δεν πιστευει οτι υπαρχουν οι αποστατες, γιατι εχουν πεισει πολυ εξυπνα τον κοσμο οτι δεν υπαρχουν και οτι, οτι κανουν το κανουν για το καλο μας. Οσο δε για το κομματι που αναφερεται στην "Ευλογια" απο την Βασιλισσα τους, που δινει την ενεργεια της στον κοσμο, ειναι αληθινοτατο και γινεται μεσω του 3ου ματιου κ τους κρυσταλλους βασικα αλλα κ με αλλους τροπους και αυτος ειναι ισως ενας λογος που μας εχουν αποζαβλακώσει και κοιμίσει ολους σε συνδυασμο βεβαια με πολλα αλλα οπως οι συχνοτητες των κινητων και τα L.F.O. για οσους ξερουν...!!! ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ. Ξυπνηστε και αντιδραστε. Εμεις εχουμε οτι πιο πολυτιμο μας εδωσε ο Θεος και που δεν εχουν οι αποστατες...ΨΥΧΗ... και πρεπει να την προστατεψουμε με οποιοδηποτε κοστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και παρατηρήστε στη σειρά "the 100" τα μηνύματα. 1ον πηγαίνουν σαν πρόβατα στη σφαγή "για το κοινό καλό" λόγω του ότι δεν χωράνε στο σκάφος (οξυγόνο), "για τα παιδάκια" και 2ον προσευχή σε δεντράκι, δηλαδή ψευτοκουλτουριάρικες ιδέες για μία παγκόσμια θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή